Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop

Φτιάξτε και δώστε χαρακτήρα στην νέα σας ιστοσελίδα έτσι ακριβώς όπως την θέλει η Google και οι πελάτες σας. Google & User Friendly – Modern Design – Fully Responsive.

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων και eShop;

Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας απο το μηδέν μέχρι την τελική της μορφή. Δηλαδή μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας με πλήρη περιεχόμενο, με όμορφο μοντέρνο design, εύκολη στη χρήση, με δικό της χαρακτήρα και πλήρως λειτουργική ώστε να εμφανίζεται τέλεια σε όλες τις συσκευές είτε υπολογιστές είτε κινητά. Μπορεί να είναι μία απλή κατασκευή site μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία ή ακόμα και κατασκευή eshop μεγάλης εταιρείας με χιλιάδες προϊόντα. Περιλαμβάνει και web development, δηλαδή δημιουργία κώδικα για την σωστή λειτουργία και ασφάλεια αλλά και web design για μια ελκυστική εμφάνιση με ωραία γραφικά.

Υπηρεσίες web development – web design 

Στην εταιρεία μας αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φτιάχνουμε την ιστοσελίδα ή το eshop ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλετε εσείς να έχει. Για όλους εσάς που θέλετε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδας σας και να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά, χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που επιτρέπει την ιστοσελίδα σας να ενημερώνετε γρήγορα και εύκολα, τότε το WordPress είναι μια τέλεια λύση.

Μετά την κατασκευή ιστοσελίδας σας μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρηγόρα το περιεχόμενο της. Έχουμε κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που παρέχει τα εργαλεία και εξαρτήματα για την παρουσιάση της εταιρείας ή των προϊόντων σας στο διαδίκτυο, κινητά και υπολογιστές χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Responsive design

Σωστή εμφάνιση της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές.

Φιλική Σχεδίαση

Εύκολο μενού και πλοήγηση, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

Γρήγορο Φόρτωμα

Βελτιστοποιημένο CMS & ιστοσελίδα για γρήγορη φόρτωση σελίδων.

SEO Friendly

Εμφάνιση της ιστοσελίδας & του περιεχομένου της στα αποτελέσματα της Google.